Min blogg

Jeg er John fra Bodø, og dette er min blogg. Her skal jeg skrive om stort og smått, men helst blir det noe om It, data og internett. Det er liksom de tre som livet mitt snurrer rundt om, og ikke mye annet tar min tid og mine interesser.

Jeg driver mitt eget firma, og tanken er at Netguide.no skal bi et informasjonssted, eller møtested, der jeg kan vable om det jeg ønsker uten å påvirke driften av firmaet. Der har jeg noen begrensninger. På denne bloggen finner du den ekte og usminkede John, slik han helst vil være.

Ærlighet
Det er viktig i dag å kunne si det vi mener. Vi har i alle år nytt enorm frihet, både i tid, sted og uten noe slags form for sensur. Den friheten er nå truet på grunn av at det rent datateknisk ikke lenger er en stor utfordring å overvåke trafikken på nettet. Dette vil jeg snakke mer om fordi det opptar og bekymrer meg. Jeg ønsker en debatt om det ”åpne nettet” og om en mulig opprettelse av et ”under bakken” –nett.

Hverdagen
Hvem lever ikke i hverdagen? Hvem står ikke opp og strekker seg før en tar fatt på dagens utfordringer? Hvem lurer ikke på hvoran alt hadde vært annerledes om bare alt var annerledes? Er det ikke det blogger handler om? Det å se hvordan andre har det? Det synes hvertfall jeg. Jeg er John, og mitt liv er annerledes. Gjennom denne bloggen kan du stikke et langt øye inn til min tilværelse, mine tanker og dil dels mine følelser. Det kommer litt ann på hvor modig jeg er.

Uansett er lidenskapen min data, og det skal vi prate mer om. Følg med!

Jeg må legge til at om du har spørsmål eller kommentarer til noe, vær så vennlig å si med det, så skal jeg svare så godt jeg kan.