Velkommen!

Dette er det første innlegget mitt, og derfor skal det ikke handle om noe som helst, bare være en slags markering. Litt som talene til president og fjompenisse Obama. Jeg er veldig motivert til å skrive blogg, og som en god næringsdriver bør, kan jeg legge frem mine visjoner for denne bloggen.

Visjon nummer 1
Jeg skal oppdatere jevnlig, helst to ganger om dagen, men hver dag er rimelig i nødstilfeller. Det betyr at det skal være meningsfylt å følge meg, og det skal være spennende å åpne bloggen min og alltid finne nytt innhold med saft og krydder i.

Visjon nunmer 2
Det er det kontroversielle og det radikale i meg som jeg skal hente frem og bruke i denne bloggen. Det betyr ikke at jeg ikke vil nevne temaer som for eksempel hva jeg har til middag. Det betyr at jeg i hvertfall ikke skal bekymre meg om å si noe galt om noen. På internett skal man si absolutt alt, og jeg holder intet igjen.

Visjon nummer 3
Det skal være underholdende. Blogger er underholdende. Media og mange folk har begynt å mene at alvorlige temaer skal være tørre og kjedelige og uten humor. Ikke her. Vi har det moro!

Velkommen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *